Torty śmietanowe


image_0846jpgTORT PORZECZKA Z ŻUBRÓWKĄ
- ciemny biszkopt przełożony warstwą   śmietany o smaku czekoladowym oraz   warstwą śmietany z dodatkiem wódki Żubrówki i czerwonej porzeczki  

image_0863jpgTORT BUDYNIOWO - ŚMIETANOWY Z OWOCAMI 
- jasny biszkopt przełożony kremem budyniowym  
  oraz śmietaną o smaku waniliowym 


 

image_0853jpgTORT  TRUFLOWO - MORELOWY
- ciemny biszkopt przełożony warstwą śmietany o smaku       czekoladowym oraz warstwą śmietany o smaku truflowym

image_0850jpgTORT  MALINOWO - KARMELOWY
- ciemny biszkopt przełożony warstwą śmietany z malinami       oraz warstwą śmietany o smaku karmelowym                  


Torty z kremem

TORT ORZECHOWY
- jasny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem orzechowym

TORT CZEKOLADOWY
- ciemny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem czekoladowym oraz kremem wiśniowym z dodatkiem wiśni


  TORT CYRTYNOWY
- jasny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem cytrynowym oraz konfiturką wiśniową


TORT FIRMOWY
- ciemny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem   wiśniowym z dodatkiem wiśni, warstwą marcepana karmelowego oraz kremem czekoladowym z łezkami czekoladowymi


TORT KARMELOWO - MORELOWY
- biszkopt karmelowy nasączony spirytusem, przełożony kremem  karmelowym, warstwą kofiturki morelowej oraz kremem morelowym

TORT GRODZISKI
- kompozycja biszkoptu jasnego i sachera nasączona spirytusem, przełożona kremem kasztanowym, warstwą chrupiącej prażynki orzechowej oraz kremem marakuja

TORT WANILIOWY - CIEMENY
- ciemny biszkopt nasączony ponczem rumowym, przełożony kremem waniliowym oraz warstwą kofiturki z czarnej porzeczki