TORT PORZECZKA Z ŻUBRÓWKĄ
- ciemny biszkopt przełożony warstwą śmietany o smaku czekoladowym oraz warstwą śmietany z dodatkiem wódki Żubrówki i czerwonej porzeczki
TORT BUDYNIOWO - ŚMIETANOWY Z OWOCAMI
- jasny biszkopt przełożony kremem budyniowym
oraz śmietaną o smaku waniliowym
TORT TRUFLOWO - MORELOWY
- ciemny biszkopt przełożony warstwą śmietany o smaku czekoladowym oraz warstwą śmietany o smaku truflowym
TORT MALINOWO - KARMELOWY
- ciemny biszkopt przełożony warstwą śmietany z malinami oraz warstwą śmietany o smaku karmelowym
TORT MARAKUJA
- jasny biszkopt, chrupiąca prażynka z białą czekoladą, mus
śmietanowy marakuja, żelka malinowa, mus śmietanowy
z białą czekoladą
Torty z kremem
TORT ORZECHOWY
- jasny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem orzechowym
TORT CZEKOLADOWY
- ciemny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem czekoladowym oraz kremem wiśniowym z dodatkiem wiśni
TORT CYRTYNOWY
- jasny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem cytrynowym oraz konfiturką wiśniową
TORT FIRMOWY
- ciemny biszkopt nasączony spirytusem, przełożony kremem wiśniowym z dodatkiem wiśni, warstwą marcepana karmelowego oraz kremem czekoladowym z łezkami czekoladowymi
TORT KARMELOWO - MORELOWY
- biszkopt karmelowy nasączony spirytusem, przełożony kremem karmelowym, warstwą kofiturki morelowej oraz kremem morelowym
TORT GRODZISKI
- kompozycja biszkoptu jasnego i sachera nasączona spirytusem, przełożona kremem kasztanowym, warstwą chrupiącej prażynki orzechowej oraz kremem marakuja
TORT WANILIOWY - CIEMENY
- ciemny biszkopt nasączony ponczem rumowym, przełożony kremem waniliowym oraz warstwą kofiturki z czarnej porzeczki